Pohled do zákulisí focení slaného kalendáře.

KALENDÁŘ PLNÝ ŽIVOTA!

Tento 9. ročník je plný nejen krásných záběrů, ale také inspirace a připomínky, že i navzdory překážkám je důležité najít si čas na smích, zábavu a pořádné dobrodružství – třeba v zoo!

Vzrušení, smích, a ano, trocha slaného potu – to všechno se mísilo v atmosféře, když se naši úžasní členové sešli v Zoo Praha, aby vytvořili další ročník Slaného kalendáře 2025. A jaké to bylo? Nejen ojedinělé, ale i naprosto dechberoucí!

Pražská Zoo nám poskytla ty nejzajímavější kulisy – od tropického deštného pralesa po africkou savanu. A že by zvířata byla nervózní? Ani náhodou! Někdy to vypadalo, že se k nám chtějí přidat!

Kalendář není jen o krásných fotkách – je to způsob, jak šířit povědomí o cystické fibróze a ukázat světu, že i přes každodenní výzvy můžeme žít naplno. Každý z našich modelů měl svůj vlastní příběh, ale jedno je spojovalo: nezlomná energie a odhodlání užít si přítomný okamžik.

Nenechte si ujít Slaný kalendář 2025 a staňte se součástí boje za lepší život pro ty, kterým do cesty osud postavil cystickou fibrózu.

Zůstaňte naladěni – již brzy v prodeji!